شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴

Saturday, September 13, 2025 GMT +3:30

نحوه نمایش فیلم و کلیپ ویدئویی در سایت و وبلاگ

web-flv-video-player

همان طور که می دانیم امروزه فیلم ها و کلیپ های ویدئویی جزء جدایی ناپذیر از دنیای وب شده اند و بیش از پیش کاربران و مدیران سایت ها و وبلاگ ها تمایل دارند که از این نوع محتوا در صفحات خود استفاده کنند و کلیپ هایشان را با دیگران به اشتراک بگذارند، متاسفانه به لحاظ فنی درج فایل های تصویری برای اکثر افراد به صورت حرفه ای و به راحتی ممکن نیست و بیشتر کاربران ترجیح می دهند از شبکه ها و سرویس های عمومی اشتراک گذاری فیلم و کلیپ استفاده نمایند تا اینکه خود را درگیر پیچیدگی های فنی درج و نمایش فیلم و ویدئوهای اختصاصی کنند، هرچند استفاده از سرویس های عمومی راه حل به اصطلاح دم دستی مناسبی است اما همواره ممکن است شرایطی وجود داشته باشد که نخواهیم یا نتوانیم از این سرویس ها استفاده کنیم، از این رو در این مطلب قصد داریم تا حد امکان به ساده ترین شکل ممکن نحوه درج و پخش فیلم و کلیپ های ویدئویی در فرمت های مختلف (mp4، ogg، webm و flv) را در صفحات وب اعم از سایت، وبلاگ و... آموزش دهیم.

پخش ویدئو در وب چه مسیری را طی کرده و به چه سمتی در حرکت است؟


اگر به تاریخچه پخش ویدئو در وب نگاه کنیم پیش از فراگیر شدن فرمت FLV یا همان Flash Video به عنوان فرمتی استاندارد برای پخش ویدئوها در وب، کاربران ناچار بودند از ویندوز مدیا پلیر (Windows Media Player) یا برنامه کیوک تایم (Quick Time) و فرمت های پشتیبانی شده توسط آنها استفاده کنند که هر کدام مشکلاتی را برای بازدیدکنندگان صفحات وب به وجود می آورد، از جمله اینکه فرمت خروجی این برنامه ها حجم زیاد، کیفیت کم و قابلیت سازگاری محدودتری با مرورگرهای مختلف داشت و عموما در یک یا چند مرورگر و آن هم با نصب پلاگین های خاص امکان پخش بی دردسر فایل های ویدئویی فراهم می شد، اینچنین بود که به مرور FLV جای خود را بین کاربران باز کرد و سایت های زیادی از آن به عنوان فرمت استاندارد استفاده نمودند، هرچند امکان نمایش FLV در اغلب مرورگرها وجود داشت اما این فرمت برای پخش نیاز به پلیری با قابلیت پشتبانی از فلش ویدئو داشت و همچنان مشکل درج و پخش مستقیم ویدئو در صفحات وب حل نشده باقی مانده بود یعنی برای پخش کلیپ های FLV نیز ناچار بودیم از پلاگین ها و پلیرهای جانبی استفاده نمائیم با این تفاوت که کمی کار ساده تر و سازگاری بیشتر شده بود، به همین دلیل با معرفی HTML نسخه 5 این مسائل تا حدود زیادی حل شد و مرورگرها اغلب از پلیرهای درونی خود بدون نیاز به نصب ابزار یا پلاگین خاص دیگری برای پخش فایل های صوتی و تصویری بهره می بردند و HTML 5 در حال حاضر شیوه استاندارد نمایش نمایش فیلم و کلیپ ویدئویی در سایت و وبلاگ است، با این وجود ممکن است در شرایطی نخواهیم یا نتوانیم از این قابلیت استفاده کنیم (به فرض امکان مهاجرت به HTML نسخه 5 موقتا مخصوصا برای سایت های قدیمی وجود نداشته باشد) به همین دلیل در این آموزش سعی می کنیم هر دو روش پخش فیلم با کدهای HTML 5 (تگ video) و پخش کلیپ های Flash Video) FLV) با پلاگین MPW Player را بیان کنیم.
یادآور می شویم که در حال حاضر آینده وب به سمت استفاده از قابلیت های HTML 5 در حرکت است و روش استفاده از فرمت FLV صرفا جهت آشنایی بیشتر و موارد ضروری توضیح داده می شود.

درج و پخش فیلم با کدهای HTML5 و تگ video


لزوم ایجاد استانداردی فراگیر جهت پخش فایل های تصویری در وب سبب شد تا در HTML نسخه 5 تگ video معرفی شود، از این تگ می توانیم برای نمایش فیلم و کلیپ های ویدئویی با فرمت های مناسب وب استفاده کنیم اما قبل از اینکه بتوانیم فایل های تصویری در سایت یا وبلاگ خود درج کنیم باید فرمت ها و قابلیت های آنها را بشناسیم، فرمت هایی که در HTML 5 برای پخش فیلم مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از mp4، ogg و webm، از آنجایی که مرورگرهای مختلف فرمت یا فرمت های خاص خود را پشتیبانی می کنند برای درج کلیپ خود باید آن را به چندین فرمت تبدیل کنیم و همه ی فایل ها را در یک کد در کنار هم قرار دهیم تا اگر مرورگری با یک فرمت سازگار نبود به فرمت بعدی مراجعه و آن را پخش کند، مثال زیر گویا است:
<video width="300" height="220" controls="controls">
<source src="http://example.com/upload/video/your-movie.mp4" type="video/mp4" />
<source src="http://example.com/upload/video/your-movie.ogg" type="video/ogg" />
<source src="http://example.com/upload/video/your-movie.webm" type="video/webm" />
متاسفانه مرورگر شما از اين قابليت پشتيباني نمي کند
</video>
توضیح:
- کد بالا یک کلیپ با سه فرمت مختلف را در خود دارد که این کار برای اطمینان از سازگاری با تمام مرورگرهاست.
- کلیپ خود را باید با برنامه هایی نظیر Total Video Converter به فرمت های mp4، ogg و webm تبدیل کنیم.
- پس از تبدیل کلیپ فایل را در سرور شخصی یا سرویس های رایگان آپلود کرده و آدرس لینک مستقیم آن را در قسمت src جایگزین می کنیم (دقت کنیم که آدرس لینک مستقیم باشد یعنی به محض درج آن در نوار آدرس مرورگر، فیلم شروع به پخش یا دانلود خودکار شود، برخی از سرویس های آپلود رایگان تنها با مراجعه به صفحه آنها اجازه دانلود فایل را می دهند که این نوع سرویس ها برای درج و پخش ویدئو مناسب نیستند).
- در نهایت کد آماده شده را در قسمت ویرایش قالب (سایت یا وبلاگ) یا در قسمت ارسال مطلب (در حالت نمایش به صورت سورس HTML) درج می کنیم، ممکن است برخی ارائه دهنده گان خدمات وبلاگ نویسی از قابلیت درج مستقیم و پخش کلیپ در مطالب پشتیبانی نکنند که با توجه به نیاز فراگیر کاربران این کار خیلی جالب و منطقی نیست!
تگ video خاصیت های دیگری مانند poster، buffered، crossorigin و... دارد که در این خصوص باید در آموزشی جداگانه توضیح داد.

درج و پخش کلیپ های FLV با پلاگین MPW Player


همانطور که گفتیم آینده وب به سمت استفاده از امکانات HTML 5 در حرکت است و کمتر نیاز به استفاده از کدها و فایل های جانبی خواهیم داشت، با این حال اطلاع از روش های جایگزین نمی تواند خالی از لطف باشد ضمن اینکه هنوز هم بخشی از کاربران از مرورگرهایی استفاده می کنند که از تگ های HTML 5 به درستی پشتیبانی نمی کنند، لذا استفاده از پلیرهای رایگان می تواند در شرایط فعلی یکی از گزینه های جایگزین ما باشد، به هر صورت بدین منظور تا به امروز در بستر وب برنامه های رایگان و خوبی ارائه شده که از جمله بهترین آنها می توان Flow Player و JW Player را نام برد، اما این برنامه ها با وجود توانایی هایشان یک ایراد اساسی دارند و آن هم حجم زیادی است که برای بارگذاری فایل های خود از منابع سرور اشغال می کنند، قاعدتا حجم زیاد فایل ها باعث به زحمت افتادن کاربران و استفاده بیش از حد از ظرفیت منابع سرور می شود لذا بهینه این است که به فکر جایگزینی برای این برنامه ها باشیم، تا آنجا که بررسی کرده ایم برنامه ای به نام MPW Player از خیلی جهات مناسب است، این برنامه علی رغم حجم کم، توانایی پخش ویدئوهای FLV و همچنین فرمت MP3 را دارد، از جمله دیگر ویژگی های مثبت آن می توان به قابلیت سفارشی سازی، نمایش پیام در حال بارگذاری، امکان نمایش ویدئو به صورت Full Screen، دارا بودن تایم لاین و کنترل بر روی کلیپ و همچنین کنترل های مربوط به صدا را نام برد که در لینک زیر نسخه ای از آن را جهت دریافت قرار داده ایم.
دانلود برنامه پخش ویدئوهای MPW Player) FLV) - حجم: کمتر از 50 کیلوبایت
توضیح:
- بسته بالا حاوی چند فایل با نام های mpw_player.swf (فایل اصلی پلیر)، index.html (جهت نمونه و مثال)، mpw_player.fla (سورس فایل فلش با فرمت fla برای اعمال تنظیمات سفارشی) و یک فایل جاوا اسکریپتی با نام swfobject.js در مجموع با حجمی کمتر از 50 کیلوبایت است.
- فایل index.html نیاز به دو فایل با نام های video.flv و audio.mp3 دارد که برای کم حجم تر شدن و راحتی دانلود، آنها را حذف کرده ایم، برای تست و دیدن نحوه اجرای برنامه این دو فایل را به صورت دلخواه ایجاد و با نام های عنوان شده در کنار فایل ایندکس قرار می دهیم (برای فایل video.flv یک کلیپ ویدئویی با همین نام و فرمت تهیه کرده و برای audio.mp3 نیز یک صوت با همین نام و فرمت در کنار فایل index.html قرار می دهیم، در این صورت می توانیم با اجرای صفحه وب در مرورگر پلیر را تست کنیم).

نحوه استفاده از برنامه MPW Player و تنظیمات آن


اغلب فایل های تصویری که در اختیارمان قرار دارد یا به صورت خام و فرمت های فشرده نشده هستند و یا با استاندارد پخش دستگاه هایی نظیر تلویزیون خروجی گرفته شده و به همان صورت مناسب استفاده در وب نیستند، به همین دلیل قبل از هر چیز باید ویدئوها و کلیپ های خود را با برنامه هایی نظیر Total Video Converter یا Riva FLV Encoder به فرمت FLV تبدیل کنیم، پس از تبدیل فرمت فایل های اصلی پلیر را به همراه کلیپ FLV خود در سرور یا یک سایت آپلود رایگان قرار داده و لینک مستقیم آن را در کدهای زیر جایگزین می کنیم (منظور از لینک مستقیم آدرسی است که با درج آن در مرورگر فایل بی واسطه دریافت و به طور مثال به صفحه دانلود ارجاع داده نشود).
پس از آپلود فایل های پلیر، ابتدا فایل جاوا اسکریپت آن را در کدنویسی HTML صفحه ایمپورت می کنیم، به طور مثال:
<script src="http://example.com/includes/swfobject.js" type="text/javascript"></script>
اکنون کد زیر را مطابق با فایل های خود تنظیم می نمائیم:
<div id="flvplayer"></div>  
<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject("http://example.com/mpw_player.swf", "swfplayer", "400", "327", "9", "#000000");
so.addVariable("flv", "http://example.com/movie.flv");   
so.addParam("allowFullScreen","true");
so.write("flvplayer");
</script>
توضیح:
- آدرس فایل های آپلود شده خود را در قسمت  http://example.com به جای آدرس های پیش فرض قرار می دهیم.
- اعداد 400 و 327 در کد بالا برای تنظیم ارتفاع و عرض پلیر و کد هگز 000000 برای تنظیم رنگ پس زمینه پلیر است.
- پارامتر allowFullScreen در کد اگر مقدار آن true باشد یعنی کاربر می تواند کلیپ را به صورت تمام صفحه (FullScreen) ببیند و اگر مقدارش برابر false باشد، این امکان را ندارد.
- تگ پایانی کد یا so.write در بلاکی که آی دی آن به عنوان مقدار تنظیم شده است، خروجی ما را نشان خواهد داد (در اینجا بلاک div با آی دی پیش فرض flvplayer تنظیم شده است).
- برای استفاده چند باره از پلیر، در هر کد آی دی بلاک را باید در دو قسمت div و so.write به نحو دلخواه و البته یکسان تغییر دهیم، با این کار از تداخل پلیرهای چندگانه در یک صفحه جلوگیری می شود.
web flv mpw player
سایر پارامترهایی که می توانیم از آنها استفاده کنیم، تصویر پس زمینه پلیر، قابلیت پخش خودکار و تنظیمات مربوط به رنگ (پس زمینه و متن) است:
so.addVariable("jpg","image.jpg");
so.addVariable("autoplay","true");
so.addVariable("backcolor","000000");
so.addVariable("frontcolor","ffffff");

استفاده از MPW Player برای پخش فایل صوتی


علاوه بر قدرت برنامه MPW Player در پخش ویدئوهای FLV، به راحتی می توانیم از آن به عنوان پلیر پخش فایل های صوتی با فرمت mp3 در سایت یا وبلاگ خود استفاده کنیم، بدین منظور کافی است نمونه کد را مطابق الگوی زیر تنظیم نمائیم:
<div id="mp3player"></div>
<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject("http://example.com/mpw_player.swf", "swfplayer", "400", "27", "9", "#FFFFFF");
so.addVariable("mp3", "http://example.com/audio.mp3");
//so.addVariable("autoplay","true");
so.addVariable("effect","false");
so.addVariable("backcolor","FFFFFF");
so.addVariable("frontcolor","1864AF");
so.addVariable("fullscreen","false");
so.addParam("allowFullScreen","true");
so.write("mp3player");
</script>
پیش نمایش حالت mp3 Player برنامه:
web mp3 mpw player
تنظیمات این کد نیز مانند مثال بالا است، کافی است فایل ها را آپلود و آدرس ها را در کد جایگزین کنیم.
یادآور می شویم که آینده وب به سمت استفاده از امکانات HTML 5 در حرکت است و توصیه می کنیم اگر ضرورت خاصی برای استفاده از فرمت FLV وجود ندارد از تگ video در HTML 5 استفاده کنیم.
دسته بندی: آموزش کاربردی » HTML
related مطالب بیشتر:
پخش فایل صوتی (آهنگ، موسیقی پس زمینه) در سایت و وبلاگ
چگونه رنگ و تصویر پس زمینه سایت یا وبلاگ را تغییر دهیم؟
نحوه درج علامت های خاص در HTML
نحوه متحرک ساختن متن با تگ marquee در HTML
چرا و چگونه از DOCTYPE در HTML استفاده کنیم؟
دیدگاه
more ۱۷۲ دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است.
more چینش دیدگاه ها به ترتیب از جدیدترین به قدیمی ترین است.
سعیده
۱۰:۵۲ ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
سلام
این پلیر توی موبایل و تبلت هم پخش میشه؟
در صورت وجود مرورگر با قابلیت های استاندارد، تفاوتی وجود ندارد، معمولا مرورگر باید از قابلیت های HTML5 پشتیبانی کند که در لیست امکانات موبایل یا تبلت ذکر شده است.
۲۱:۴۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
خب از چه سایتی آپلود کنم که لینگ دانلود مستیم بهم بده؟
متاسفانه امکان پیشنهاد سایت خاصی نیست، لطفا در وب جستجو نمائید!
احمد
۱۹:۵۳ ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
من اولویت را به تگ video داده ام و از طریق زیر عمل کرده ام؛ یعنی اگر مرورگر از تگ video پشتیبانی نکرد، از فلش استفاده کند؛ نظر شما چیست؟
<video width="300" height="220" controls="controls"  poster='../1.jpg'>
<source src="test.mp4" type="video/mp4" />
<source src="test.ogg" type="video/ogg" />
<source src="test.webm" type="video/webm" />
<div id="flvplayer"></div>
</video>
ایده خوبی برای برخی مرورگرها است و به نظر نباید مشکلی وجود داشته باشد!
۱۶:۴۲ ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
ممنون عالی بود
۰۱:۱۶ ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
فوق العاده است.
کامل و بدون نقص
خسته نباشید.
امین
۱۲:۱۸ ۱۳۹۴/۱۰/۲۵
ببخشید دارم زیاد در این رابطه سوال میپرسم.
به عنوان آخرین سوال در این رابطه - پیشنهاد شما برای من که میخوام یه قسمت مخصوص نمایش ویدئو داشته باشم چیه؟
آیا از همین تگ ویدئو استفاده کنم تا پلاگین نصب کنم؟
چون تگ ویدئوی html5 زیاد امکانات حرفه ای نداره.
از طرفی میخوام mp4 هم بزارم تو سایتم و پلیرم یکمی حرفه ای باشه مثلا :
بشه آیکن سایت قرار داد
کیفیت مختلف پخش داشته باشه ( ضروری نیست)
من خیلی گشتم - یا حجمشون زیاده یا mp4 پخش نمیکنن !!!!
راستی با جی کوئری خودمون میتونیم پلیر درست کنیم؟ شما توصیه میکنید این کار رو؟؟
استفاده ترکیبی از جی کئوری در ساخت امکانات پلیر روش متداولی است، منتها این طور نیست که خود جی کئوری به تنهایی یک پلیر (قابلیت پخش فرمت فایل) را ایجاد کند، بلکه جی کئوری به عنوان یک ابزار اسکریپتی می تواند برای همان پلیر HTML5 معمولی، امکانات داینامیک (به فرض پخش یک کلیپ با فرمت ها یا کیفیت های مختلف) اضافه کند، یعنی در واقع شما سه فایل ویدئو دارید که با جی کئوری، کد پلیر شما به صورت داینامیک با آدرس این فایل ها تنظیم مجدد می شود، در واقع پایه کار همان امکانات HTML5 است، اما جی کئوری امکان مدیریت داینامیک آن امکانات را فراهم می کند، همین طور است در خصوص پلیرهای مبتنی بر فلش پلیر و...، البته ساخت یک پلیر حرفه ای به داشتن تجربه و مهارت بالا در سه مورد زیر نیازمند است:
- HTML5
- Adobe Flash و اسکریپت نویسی فلش (در صورت استفاده از قابلیت های فلش پلیر)
- JavaScript و jQuery
احمد
۱۷:۵۲ ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
از پاسختان بی نهایت سپاسگزارم
من فایل فلش خالی (سفید) را با فرمت swf درست کردم و با نام blank.swf ذخیره کردم و در پوشه فایلهای ویدئوی وب سایتم قرار دادم.
اما آدرس این فایل فلش خالی را در کجای کد بالا که برایم نوشتید وارد کنم؟
قسمت هایی که با mymovie.swf مشخص هستند را باید با آدرس فایل فلش خود جایگزین کنید، قاعدتا فایل فلش باید ابتدا در وب آپلود شده و پارامترها، متناسب با URL آن تنظیم شوند.
امین
۱۵:۳۰ ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
باز هم سلام-
درجواب من گفتین آینده به سوی html5 حرکت میکنه.
از سویی در متن سایتتون گفتین چون هنوز خیلی مرورگرها html5 پشتیبانی نمیکنن بهتره از پلاگین استفاده کنید.
من الان گیج شدم !!! آخرش پلاگین بهتره یا استفاده از امکانات html5 ??
تاریخ نگارش آموزش مربوط به چند سال پیش است که آن زمان هنوز پشتیبانی مرورگرها از HTML5 کامل نبود، در سال های اخیر تقریبا این پشتیبانی برای تمام مرورگرها ایجاد شده است، آموزش اصلاح و به روز شد! :-)
احمد
۱۰:۲۱ ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
با سلام دوباره
بسیار متشکر از راهنمایی های بسیار ارزنده شما
چنانچه بخواهم اگر فیلم به دلیل نصب نبودن فلش روی سیستم یک پیغام نمایش دهد مبنی بر مورد نیاز بودن نصب این برنامه، چکار باید کنم و چه کدی را وارد کنم؟
متشکرم
برای این کار چند روش وجود دارد، اما بهترین حالت استفاده از swf object است، مثال:
<object id="flashcontent" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="550px" height="400px">
<param name="movie" value="mymovie.swf" />
<!--[if !IE]>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="mymovie.swf" width="550px" height="400px">
<!--<![endif]-->
<p>فلش پلیر در مرورگر شما نصب نیست!</p>
<!--[if !IE]>-->
</object>
<!--<![endif]-->
</object>
اطلاعات بیشتر:
http://learnswfobject.com/the-basics
نکته: هرچند امکان تطبیق این کد با کد پلیر وجود دارد، اما برای راحتی بیشتر می توانید صرفا با یک فایل فلش بدون محتوا که زمینه سفید داشته باشد و جایگزینی آن در کد بالا به هدفتان برسید (یعنی هم پلیر را با کد مخصوص آن نمایش دهید و هم در صورت فعال نبودن فلش پلیر، پیام خطا را با کد فعلی و فایل فلش خالی نمایش دهید!
امین
۲۳:۱۳ ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
سلام استاد این mpw خیلی خوبه اما یک عیب داره فقط flv رو نمایش میده.
پلاگین کم حجمی مثل MPW نمیشناسی که هم کم حجم باشه هم mp4 رو هم علاوه بر flv پشتیبانی کنه؟؟ هم امکانات خوبی داشته باشه برای تغییر پوسته؟ یه چیز دیگه میشه آموزش فارسی rewrite کردن آدرس ها رو بزاری تو سایتت؟ مثل همین کاری که رو آدرس بار سایت خودت انجام دادی.
انگلیسیش رو دارم لطفا فارسیش رو بزار.
آینده وب به سوی HTML5 حرکت می کند، پس بهتر است استفاده از پلاگین ها با وسواس بیشتری صورت گیرد، متاسفانه پلیر رایگانی سراغ نداریم که تمام امکانات و قابلیت ها را داشته باشد! در مورد بخش دوم سوال، آموزش جداگانه ای در سایت وجود دارد، کافی است عبارت "نحوه دوباره نویسی لینک در htaccess" را در وب جستجو کنید.
احمد
۱۳:۴۳ ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
به نظر شما من که یه سایت استاتیک دارم درست میکنم با html و css و یه صفحه میخام اختصاص بدم به فیلمهایی که دارم، بهترین راه برای نمایش اونا همین روشی که شما گفتید هست؟ یا از این بهتر هم روشی داریم؟
روش HTML5 محدود به ما نیست و روشی است که در وب جدید توصیه شده، اما اگر پلیری بهتر، سبکتر و سازگارتر نسبت به MPW player سراغ دارید، می توانید جایگزین پلیر معرفی شده کنید!، هر دو گزینه بالا می توانند برای نمایش ویدئو در صفحات وب (از جمله صفحات ثابت) استفاده شوند.
احمد
۱۱:۴۹ ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
سلام
من توی وب سایتم از فایلهای ویدیویی استفاده کردم دقیقا به همین روشی که توضیح دادید و پلی میشه و کار میکنه خیلی خوب اما توی گوشی های اندروید این فایل فیلمها نمایش داده نمیشه! چرا؟
اگر منظورتان استفاده از پلیر FLV است، برای پخش اینگونه فایل ها در مرورگر، باید فلش پلیر مخصوص اندروید را نصب یا پلاگین مربوطه را (در صورت درخواست) فعال کنید!
امین
۲۲:۵۶ ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
سلام استاد
یک سوال-
من میخوام برای ویدئوهایی که کاربران آپلود میکنن یک عکس thubnail درست کنم که بزارم تو صفحه بعد کاربران عکس رو کلیک کردن برن ویدئو رو ببینند.
چطوری میشه از ویدئو عکس استخراج کرد؟؟؟
مثل کاری که سایت های کلوپ و آپارات و youtub میکنه؟؟؟
انجام این کار در صورتی که خودتان بخواهید کدهای آن را بنویسید خیلی ساده نیست! اما کلاس و اکستنشن آماده برای آن وجود دارد:
http://www.phpclasses.org/package/5440-PHP-Extract-a-snapshot-image-from-a-video.html

http://ffmpeg-php.sourceforge.net/
نکته: برای نصب اکستنشن و در کل برای اینگونه موارد داشتن یک سرور اختصاصی جزء ملزومات کار است، در غیر اینصورت به فرض ممکن است نتوانید اکستنشن های مورد نیازتان مانند این مورد را نصب کنید!
پس از نصب اکستنشن می توانید نمونه کد زیر را اجرا کنید:
<?php
$frame = 10;
$movie = 'test.mp4';
$thumbnail = 'thumbnail.png';

$mov = new ffmpeg_movie($movie);
$frame = $mov->getFrame($frame);
if ($frame) {
$gd_image = $frame->toGDImage();
if ($gd_image) {
imagepng($gd_image, $thumbnail);
imagedestroy($gd_image);
echo '<img src="'.$thumbnail.'">';
}
}
?>
این کد از فریم 10 فایل ویدئویی تصویر تهیه می کند! همچنین می توانید به جای اکستنشن، کلاس فوق را امتحان کنید (تست نشده!).
۱۹:۳۰ ۱۳۹۴/۱۰/۰۸
سلام من هنوز نفهمیدم که چه جوری تو وبلاگم فیلم بزارم اخه چه جوری منظور واضح نفهمیدم
برای استفاده از این آموزش باید ابتدا اطلاعات کلی از مبانی وب، HTML و وبلاگ نویسی داشته باشید.
۱۵:۰۸ ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
سلام ببخشید می تونید کمکم کنید چطوری یک فیلمو به عنوان یک مطلب یا همون پست در وبلاگ به اجرا در بیارم یعنی تو یک پست یه فیلم انلاین برای نمایش بزارم ممنون
توضیحات لازم در آموزش گفته شده، منتها در سایت بلاگفا به لحاظ اعمال محدودیت های زیاد احتمالا با مشکل مواجه شوید که مربوط به این سرویس است و متاسفانه کمک خاصی در این زمینه امکانپذیر نیست!
more لطفا پیش از ارسال دیدگاه نکات زیر را مد نظر داشته باشید:
- به سوالات کلی، زمانبر، مبهم و مشکلاتی که تلاشی برای رفع آنها نکرده باشید پاسخ مختصر داده شده یا به بخش برنامه نویسی اختصاصی ارجاع داده می شوند.
- کدها و اسکریپت های طولانی را ترجیحا در یک صفحه وب آنلاین یا به صورت حساب موقت و آزمایشی قرار دهید تا امکان بررسی دقیق مشکل و خطایابی میسر باشد.
- تمام دیدگاه های ارسالی خوانده شده و برای هر کاربر مدت زمان لازم جهت پاسخگویی در نظر گرفته می شود، لطفا از طرح سوالات متعدد در بازه زمانی کوتاه خودداری کنید.



 refresh
10 × 10
8 × 2
20 × 20
=