شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴

Saturday, September 13, 2025 GMT +3:30

اشتباهات رایج در وبلاگ نویسی غیر حرفه ای!

web-blog-pro

نحوه مدیریت وبلاگ و وبلاگ نویسی حرفه ای مسئله ای است که بارها در رابطه با آن شنیده ایم، اینکه چگونه یک وبلاگ نویس حرفه ای باشیم و از حداقل امکانات موجود حداکثر استفاده را ببریم و بسته به موضوع فعالیتمان بتوانیم به بهترین شکل به اهدافمان دست پیدا کنیم مبحثی است که بارها و اغلب در گوشه کنار وب در مورد آن مطالبی خوانده ایم، اما شاید نکته ی مهم تر از دانستن اینکه چه باید بکنیم تا در وبلاگ نویسی حرفه ای باشیم این باشد که چه کارهایی نباید انجام دهیم تا به نوعی از یک وبلاگ نویس مبتدی و غیر حرفه ای به نویسنده وبلاگ با تجربه و به اصطلاح حرفه ای تبدیل شویم، اگر شما هم علاقمند به دانستن نکات کلیدی در این زمینه هستید بد نیست در ادامه این یادداشت همراه ما باشید تا به صورت مختصر و مفید برخی از این نکات را با هم مرور کنیم.

کپی مطالب دیگران در وبلاگ خود


اولین گام در اینکه یک وبلاگ نویس حرفه ای باشیم این است که خودمان دست به قلم شویم و در زمینه های مورد علاقه یا تخصصمان محتوای منحصر به فرد تولید کنیم، کپی مطالب از وبلاگ ها و سایت های دیگر به صورت مستقیم تنها در صورتی مجاز است که قوانین وبلاگ یا سایت مرجع را نقض نکند و به صورت جزئی و تکمیل کننده مطلبمان باشد نه صرفا تمام محتوا را بی کم و کاست کپی و در وبلاگ به عنوان مطلب خودمان درج کنیم، مخصوصا اگر منبع و مرجع اصلی آن ذکر نشود یکی از اشتباهات رایج وبلاگ نویسان غیر حرفه ای خواهد بود.
اگر می خواهیم در وب به صورت حرفه ای فعالیت داشته باشیم باید بتوانیم محتوایی جدید برای مخاطبانمان ایجاد کنیم، در غیر این صورت اگر از مطالب دیگران استفاده می کنیم به یاد داشته باشیم که شاید کپی و درج آنها کار ساده ای به نظر برسد اما نوشتن و خلق یک مطلب هر چند به ظاهر ساده کار پر زحمتی است و برای احترام به حقوق مولف و پدیدآورنده اثر حتما باید منبع و لینک صفحه مرجع را درج کنیم.

مطالب بدون عنوان در وبلاگ


یکی دیگر از اشتباهات رایج وبلاگ نویسان غیر حرفه ای انتشار مطالب بدون در نظر گرفتن عنوان مناسب و یا با درج عنوان غیر مرتبط است، اهمیت عناوین برای مطالب در وبلاگ نویسی علاوه بر اینکه مخاطبان را در انتخاب محتوای مد نظرشان راهنمایی می کند در این است که موتورهای جستجو مانند Google به مهمترین چیزی که توجه می کنند تیتر موجود در تگ title صفحات وب است، این تگ نیز معمولا با عنوانی که برای مطلبمان انتخاب می کنیم تکمیل می شود:
<title>عنوان وبلاگ در این تگ درج می شود</title>
علاوه بر اهمیت عنوان در بحث جستجو در سیستم های مدیریت وبلاگ معمولا در باکس های کناری به طور مثال در قسمت آخرین مطالب فقط لینک محتوا به صورت تیتر داده می شود و پس از کلیک بر روی لینک می توانیم وارد کل مطلب شویم و مشخص است که مطالب بدون عنوان به درستی لینک نخواهند شد و این موجب غیر حرفه ای جلوه دادن کارمان می شود.
نکته 1: صفحات وب به صورت کدنویسی زبان HTML هستند و این زبان از مجموعه ای از علائم نشانه گذاری تحت عنوان تگ تشکیل شده که title یکی از آنها است، برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص لطفا به آموزش های مقدماتی HTML مراجعه کنید.
نکته 2: عناوین مطالب باید مرتبط با محتوا و معمولا همان چیزهایی باشند که کاربران در وب جستجو می کنند، در این زمینه می توانیم در خصوص SEO یا دانش بهینه سازی صفحات وب برای موتورهای جستجو مطالعه یا از روش سایت ها و وبلاگ های معروف الگوبرداری کنیم.

ایجاد وبلاگ به تعداد خیلی زیاد


یکی دیگر از اشتباهات رایج در وبلاگ نویسی غیر حرفه ای ایجاد وبلاگ به تعداد خیلی زیاد در بازه زمانی کوتاه است، به طور مثال به صورت همزمان در بیش از 5 وبلاگ بعضا با موضوع مشابه مطالب خود را منتشر کنیم، این کار نه تنها افت کیفیت تمام وبلاگ ها را درپی دارد بلکه عامل سردرگمی نویسنده وبلاگ و مخاطبان آن هم می شود، بعضا دیده شده برخی وبلاگ نویسان بیش از 100 وبلاگ را به قول خودشان به اصطلاح سر پا نگه داشته اند!
اصول حرفه ای و توان انسان حکم می کند که تمرکزگرایی و داشتن حداکثر 2 تا 3 وبلاگ با به روزرسانی و مدیریت مناسب از داشتن صدها وبلاگ به صورت پراکنده و مشوش بهتر است، بد نیست کمی به خومان استراحت دهیم و به کار و زندگی و فعالیت های جانبی مثل ورزش و سرگرمی مشغول شویم!

کپی تصاویر از وبلاگ ها و سایت های دیگر


کپی تصاویر از وبلاگ ها و سایت های دیگر نیز می تواند به عنوان اشتباه رایج وبلاگ نویسان غیر حرفه ای عنوان شود، اگرچه مطالب با تصاویر زیباتر و جذاب تر به نظر می رسند اما به دلیل اینکه آن تصویر به صورت مستقیم از سرور سایت یا وبلاگ دیگری نمایش داده می شود ممکن است به دلایل مختلف و از جمله حذف شدن تصویر یا مسدود شدن دسترسی عمومی به آن دیگر در وبلاگ ما قابل نمایش نباشد، در این حالت مجموعه ای از مطالب بدون امکان نمایش تصویر (و صرفا با نمایش قاب خالی تصویر) خواهیم داشت که این چهره خوبی به وبلاگمان نمی دهد، اگر می خواهیم از تصاویر موجود در وب که کپی رایت اختصاصی ندارند استفاده کنیم بهتر است آنها را در سرویس های رایگان و مطمئن میزبان فایل آپلود کرده و سپس با استفاده از آدرس URL، تصویر را در وبلاگ خود منتشر کنیم، با این کار کنترل نمایش تصاویر به دست خودمان خواهد بود.

استفاده زیاد از ابزارهای رایگان وبلاگ نویسی


همان طور که می دانیم سایت های زیادی به عنوان خدمات دهنده در زمینه ابزارهای وبلاگ نویسی فعالیت می کنند و بعضا هم خدمات خوبی توسط آنها ارائه می شود، اما هیچ وقت نباید در استفاده از این نوع ابزارها زیاده روی کنیم، علت اینکه دیده شده این ابزارها بعضا موجب طولانی شدن فرآیند بارگذاری وبلاگ می شوند، به طور مثال اگر سرور ابزاری دچار مشکل شده باشد و ما کدی از آن سایت را در وبلاگ خود کپی کرده باشیم هنگام بارگذاری صفحات وبلاگ مرورگر به جای نمایش کل صفحه مدت زمانی در انتظار دریافت پاسخ از سرور ابزار معطل خواهد ماند و این کار موجب سر رفتن حوصله کاربران و احتمالا انصراف آنها از دیدن وبلاگمان خواهد شد، از طرفی برخی توسعه دهندگان با پنهان کردن لینک های غیر استاندارد در بین ابزارهایشان موجب پائین آمدن رتبه وبلاگ ما در موتورهای جستجو و بالا رفتن رتبه سایت خودشان در این سرویس ها (از جمله در گوگل) می شوند.
جالب است بدانیم ربات های خزنده گوگل بسیار هوشمندانه عمل کرده و لینک هایی را که در صفحه به طور مثال به صورت display: none یا در اندازه پیکسلی ناچیز هستند را شناسایی و به صورت لینک های مشکوک با آنها برخورد می کنند، وجود تعداد زیاد این نوع لینک ها (که شاید خودمان هم از وجودشان اطلاع نداشته باشیم) سبب بی اعتماد شدن ربات های جستجوگر به وبلاگ ما و در نتیجه کاهش رتبه در لیست جستجو و در نهایت کاهش بازدید وبلاگ خواهد شد، باید سعی کنیم صرفا در حد رفع نیاز از این ابزارها استفاده کنیم نه برای جلب توجه یا پر کردن فضای خالی وبلاگ!

استفاده نکردن از تمام امکانات سیستم مدیریت وبلاگ


ایجاد و مدیریت وبلاگ به جهت رایگان بودن و عدم نیاز به سر و کار داشتن با مسائل فنی وب و سرویس های آنلاین می تواند فرصت خوبی برای افراد در جهت فعالیت حرفه ای رایگان و کسب و کار در فضای وب تلقی شود، اما جالب است که با همه این تفاسیر خیلی از وبلاگ نویسان حتی نیمی از امکاناتی که برای آنها فراهم شده است را استفاده نمی کنند، به طور مثال سیستم های ایجاد برچسب برای مطالب، ایجاد صفحات جداگانه، سرویس های آپلود عکس و فایل، فرم تماس با ما، فید RSS، ایجاد قالب های سفارشی، اتصال دامنه و فضای شخصی و خیلی چیزهای دیگر، اگر می خواهیم یک وبلاگ نویس حرفه ای باشیم باید با تمام امکانات سرویس دهنده خود آشنا شویم و از آنها به شکل بهینه استفاده کنیم.

توجه بیش از حد به ظواهر به جای مطالب


برخی به جای اینکه به ایجاد محتوایی بهتر فکر کنند بیشتر دغدغه زیباتر بودن وبلاگشان را دارند، البته زیبایی وبلاگ در کل فاکتور خوبی است و به حرفه ای تر شدن کار کمک می کند، اما به یاد داشته باشیم که معمولا مخاطبان برای دیدن صرفا یک وبلاگ زیبا به آدرس ما مراجعه نمی کنند بلکه برای آنها به طور طبیعی چیزی که اهمیت دارد محتوایی است که ارائه می شود و به دنبال آن هستند، سعی کنیم تمرکز خود را بیشتر روی محتوای وبلاگ قرار دهیم و در درجه دوم روی ظواهر کار، در ضمن توجه کنیم که جلوه های ظاهری موجب افزایش بیش از حد استاندارد حجم کلی قالب وبلاگمان نشوند.

نداشتن پشتیبان از مطالب وبلاگ


برخی صرفا مطالبشان را در وبلاگ خود نوشته و آن را منتشر می کنند، با اینکه ممکن است مطالب آنها بسیار برایشان پراهمیت باشد اما بر حسب عادت و یا بی توجهی هیچ پشتیبانی از نوشته های خود ندارند، واقعیت این است که این کار چندان به صلاح نیست!، در دنیای وب اتفاقات ناخواسته زیادی ممکن است رخ دهد که موجب آسیب رسیدن به اطلاعات کاربران شود، بهتر است همیشه حداقل یک نسخه به عنوان پشتیبان مطالب خود داشته باشیم یا از قسمت مربوط به گرفتن نسخه پشتیبان در برخی سرویس های وبلاگی استفاده کنیم تا حاصل زحماتمان یک شبه دود و به هوا فرستاده نشود!
اهمیت گرفتن پشتیبان از اطلاعات صرفا به بحث وبلاگ نویسی مربوط نمی شود، در دنیای فناوری معمولا همیشه باید از اطلاعات حساس چند نسخه بر روی حافظه های مختلف پشتیبان تهیه کرد.

درج تصاویر به صورت خام و با حجم بالا در وبلاگ


یک اشتباه دیگر وبلاگ نویسان غیر حرفه ای انتشار تصاویر در وبلاگ به صورت خام و با حجم بالا است، معمولا دیده می شود که کاربران تصاویر گرفته شده توسط دوربین های دیجیتال یا گوشی های تلفن همراه را بدون اعمال تغییری به صورت مستقیم در وب منتشر می کنند، این کار بخصوص در اینترنت های با کیفیت پائین سبب بارگذاری کند و بعضا عدم بارگذاری تصاویر در صفحات سایت ها و وبلاگ ها خواهد شد، چرا که تصاویر خام معمولا از حجم بالایی برخوردارند و مناسب انتشار در فضای وب نیستند، بهتر است ابتدا فایل عکس ها را با برنامه های گرافیکی و طراحی نظیر فتوشاپ کم حجم کرده و برای انتشار در وب آماده کنیم، این کار سبب می شود که صفحات وب ما با سرعت بیشتری بارگذاری و کاربران به راحتی از صفحات مختلف دیدن کنند، همچنین در مورد وبلاگ هایی که بر روی فضای هاست شخصی میزبانی شده اند میزان فضای کمتری از حافظه سرور اشغال می شود.
نکته: برخی سرویس های وبلاگ یا سیستم مدیریت وبلاگ به صورت خودکار حجم تصاویر را در هنگام آپلود کاهش می دهند، در این صورت الزامی به انجام فرآیند بالا نخواهد بود.

استفاده از دامنه های رایگان برای وبلاگ


یکی دیگر از اشتباهات رایج وبلاگ نویسان غیر حرفه ای این است که برای وبلاگ خود چندین دامنه برای ورود کاربران در نظر می گیرند، به طور مثال در چند سیستم ارائه دهنده دامین رایگان ثبت نام کرده و از آدرس آنها در کنار آدرس اصلی استفاده می کنند، این کار به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که هم از نظر بازدیدکننده گان موجب سردرگمی آنها شده و هم مخصوصا از نظر موتورهای جستجو مانند گوگل موجب تقسیم و کاهش پیج رنک وبلاگ و یا حتی حذف از لیست نتایج جستجو به دلیل قرار گرفتن در لیست سیاه خواهد شد.

دستکار سورس کدهای قالب وبلاگ


نکته دیگری که در زمره اشتباهات رایج وبلاگ نویسان غیرحرفه ای قرار می گیرد دستکارس سورس کدهای قالب وبلاگ و حذف و اضافه تگ ها بدون آشنایی و تسلط کافی با زبان HTML و CSS است، این کار معمولا باعث ایجاد خطاهای Syntax در کدنویسی صفحات وب شده و علاوه بر بروز مشکلات در نمایش ظاهر صفحات وبلاگ موجب کاهش رتبه و رنک در موتورهای جستجو می شود.
اگر نیاز به ویرایش سورس کدهای قالب وبلاگمان داشتیم یا علاقمند به سفارشی سازی امکانات قالب بودیم باید پیش از هر چیز با زبان کدنویسی HTML و CSS آشنا شویم، فرآیند یادگیری این زبان ها ساده و شیرین است.
دسته بندی: مهارتهای وب » وبلاگ نویسی
related مطالب بیشتر:
نحوه قرار دادن کلیپ فلش در سایت و وبلاگ
محافظت از مطالب وبلاگ در مقابل کپی غیر مجاز!
پاسخ به سوالات و حل مشکلات وبلاگ نویسان
نحوه قرار دادن فاوآیکن (Favicon) در نوار آدرس سایت و وبلاگ
نحوه درج تصویر در وبلاگ و سایت
دیدگاه
more ۲۲ دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است.
more چینش دیدگاه ها به ترتیب از جدیدترین به قدیمی ترین است.
وحید
۰۱:۳۹ ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
سلام خسته نباشید و ممنون از شما من میخواستم بدونم چطوری میشود فیلم های طولانی در وبلاگ بگذاریم ممنون
برای پخش فیلم های طولانی یا درج لینک دانلود آنها قبل از هر چیز به یک سرور میزبان فایل احتیاج داریم، این سرور میزبان فایل معمولا باید از شرکت های هاستینگ خریداری شود و معمولا خدمات رایگان برای این قابلیت کاربردی نیست، پس از خرید هاست و اتصال آن به یک دامنه شخصی (به فرض example.com) می توانیم فایل ها را در هاست آپلود و از لینک مستقیم آنها در کدهای HTML پخش ویدئو در ادیتور ارسال مطلب وبلاگ استفاده کنیم، با این پیش آگاهی آموزش درج و پخش فایل ویدئویی در سایت وجود دارد که می توانید با جستجوی عبارت "ویدئو" به آن دسترسی پیدا کنید.
۲۱:۰۱ ۱۴۰۰/۰۴/۰۴
سلام من 3 روز پیش وبلاگم رو زدم و یه مطلبی گذاشتم. تا دیروز میورد ولی امروز نمیاره نمیدونم چرا.
البته گاها میاد ولی قالبش رفته!!!
چیکار کنم
ظاهرا مشکلی در سایت طراح قالب (pichak.net) وجود دارد، ممکن است ایراد بعد از چند روز رفع شود در غیر اینصورت قالب وبلاگتان را از قسمت ویرایش قالب در پنل مدیریت تغییر دهید.
۱۱:۴۹ ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
سلام. من چند ماه است که دنبال کد استایل تصویر مثل تبلیغات بالای سایت شما هستم. اما هیچ جا پیدایش نمی کنم.
لطف می کنید بگید اسم این نوع استایل چیست؟
آگهی اول برمبنای Scale است که در کلاس CSS به صورت زیر به تصویر نسبت داده شده است:
.zoom {
transition: transform 0.2s;
}
.zoom:hover {
transform: scale(0.9);
}
مبنای آگهی های کاپریلا هم ویژگی Transform در CSS و کنترل آن با JavaScript است، آموزش نسبتا کاملی با jQuery و CSS در لینک زیر در دسترس است:
https://code.tutsplus.com/articles/creating-sense-of-3d-with-perspective-property-of-css3--cms-25393
فاطمه
۰۴:۲۵ ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
سلام من برای رمزگذاری مطالب را در ادامه مطلب می گذاشتم اشتباها به جای ثبت مطالب ادامه مطلب حذف مطالب را زدم چگونه مطالب را برگردانم؟
متاسفانه در این شرایط شانس بازیابی مطالب پائین است مگر اینکه در همان لحظه دکمه های ترکیبی Ctrl + Z را برای عملیات Undo امتحان یا از حافظه موقت (Cache) مرورگر مطلب را استخراج می کردید، در غیر اینصورت اگر سرویس وبلاگ امکان ذخیره در پیش نویس را ارائه نکند (بررسی کنید) عملا راهی برای بازیابی مطلب حذف شده وجود ندارد.
نکته: اگر مطلب قدیمی است و قبلا در وبلاگ منتشر شده و در حال ویرایش بودید شاید بتوانید از طریق سایت web.archive.org و امکان Wayback Machine آن را بازیابی کنید.
درسا
۲۳:۱۶ ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
سلام من یک وب دارم که میخوام توش امکان پرداخت انلاین بزارم باید چیکار کنم؟
برای ایجاد امکان پرداخت آنلاین دو راه وجود دارد:
- استفاده از شرکت های واسط پرداخت.
- استفاده از درگاه پرداخت آنلاین بانک ها.
در هر دو روش باید الزامات خاصی را رعایت کنیم، به فرض برای بانک ها در حال حاضر داشتن نماد اعتماد الکترونیکی لازم است، پس از انتخاب هر کدام از روش ها در بخش پشتیبانی فنی معمولا نمونه کدها و ماژول های از پیش نوشته شده ای وجود دارد که می توانیم از آنها الگوبرداری کنیم.
۲۰:۱۳ ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
سلام. مرسی بابت مطالب. گروه ما دو وبلاگ داره که یکیش زیرمجموعه ی اون یکیه وبلاگ اول به راحتی در گوگل ثبت شد و در نتایج صفحه ی اول گوگل میاد ولی وبلاگ دوممون تازه تاسیسه و در وبمستر گوگل نمی تونم ثبتش کنم. بعد از پر کردن فرم منو به صفحه ی submit a sitemap هدایت می کنه که ازش سر در نمیارم. برای ثبت آسان وبلاگ بلاگفا در موتور جستجوگر گوگل باید چه کنیم؟
برای ثبت سایت یا وبلاگ باید مراحل را در ابزار وبمستر گوگل انجام دهید، برخی موارد نیز اختیاری است و می توانید از آنها صرف نظر کنید، در هر صورت برای مرحله ی اشاره شده کافی است آدرس فید RSS وبلاگ یا در صورت وجود نقشه XML آن را درج کنید، مثال:
http://howtotrainyourdragon.blogfa.com/rss
۲۰:۳۷ ۱۳۹۵/۰۲/۲۳
مطلب بسیار مفیدی بود.. ممنون بابت سایت خوبتون و انتشار این مطلب
۱۲:۲۷ ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
سلام مطلب خیلی خوبی بود، ممنون به خاطر زحمتی که میکشید
در کل وبلاگ خیلی خوب و با محتوایی دارید
فقط یک سوال برام پیش اومده، چرا قالب این وبلاگ ریسپانسیو نیست ؟
قالب واکنش گرا تنها یک شیوه در طراحی وب است که معایب و مزایای خاص خودش را دارد، الزامی نیست که تمام قالب ها به این شکل باشند! البته نسخه فعلی سایت در آینده تغییر خواهد کرد!
۰۶:۴۸ ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
سلام خسته نباشيد, من تازگي يك وبلاگ درست كردم مشكلي كه داره نميتونم متني رو كپي كنم در قسمت مطلب جديد. منو راهنمايي. ممنون
از دکمه ترکیبی Ctrl + V جهت paste استفاده کنید!
۱۹:۴۸ ۱۳۹۴/۰۵/۲۲
سلام میشه خودتون سرویس آپلودی معرفی کنید که بلاگفا با آن موردی نداشته باشد؟ با تشکر
تست نکردیم، اما سایت های "پرشین گیگ" یا "پیک و فایل" را امتحان کنید!
۱۴:۱۰ ۱۳۹۴/۰۵/۲۱
سلام ببخشید من به تازگی وبلاگی ساختم هر چی عکس میزارم میگه امکان درج چنین پستی به دلیل وجود اسکریپ یا لینک غیر مجاز وجود ندارد اپلودم میکنم عکسامو بازم همین پیغامو میده خواهش میکنم زود جوابمو بدید ممنون
متاسفانه سایت بلاگفا با آدرس سایت های خدماتی زیادی مشکل دارد! باید سرویس آپلودی پیدا کنید که بلاگفا با آن موردی نداشته باشد!
۰۲:۲۹ ۱۳۹۴/۰۳/۲۶
سلام خسته نباشید. من به تازگی یک وبلاگ درست کردم ولی هرچی مطلب میزارم این مطالب من خوانده نمیشه هر کاری کردم نشد که بتونم مطالب خودم را باز کنم. از مطالب و راهنمایی های وب شما هم استفاده کردم ولی بازم نشد. ممنون میشم راهنماییم کنید
ممکن است ایراد از سرویس وبلاگی شما باشد، لطفا از سرویس های وبلاگی شناخته شده استفاده کنید تا امکان بررسی مشکل وجود داشته باشد!
یه نفر
۱۵:۴۲ ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
سلام. ببخشید سوال خیلی خاصی ندارم فقط میخواستم بدونم چه آهنگی برای وبلاگ های درسی (مثل علوم انسانی) مناسبتره؟ برای مسابقه وبلاگ نویسی مدرسمون میخواستم . بعد برای این نوع وبلاگ ها چطور باید تعداد نظرات رو زیاد کنیم؟
این یک کار سلیقه ای است، می توانید از فیلم های آموزشی مرتبط الگوبرداری کنید! منظورتان از بخش دوم سوال مشخص نیست؟!
amir
۱۴:۵۴ ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
((اگر می خواهید از تصاویر موجود در وب که کپی رایت خاصی ندارند استفاده کنید، بهتر است آنها را در سرویس های آپلود رایگان فایل مطمئن، قرار دهید و سپس در وبلاگ خود منتشر کنید، با این کار کنترل نمایش تصاویر به دست خودتان خواهد بود))
من منظور اين جمله رو نفهميدم. ميشه بيشتر توضيح بديد.
منظور این است که اکثر مدیران وبلاگ ها تصاویر را به صورت مستقیم از سایت های دیگر کپی و در وبلاگ خود درج می کنند، با این کار معمولا پس از مدتی تصویر اصلی توسط مدیر سایت حذف و در نتیجه تصویر وبلاگ نیز نمایش داده نمی شود (چون اگرچه ظاهرا تصویر در وبلاگ کاربر وجود دارد، اما در واقع از سرور سایت مذکور بارگذاری می شود!) بنابراین بهتر است که چنین تصاویری ابتدا ذخیره، سپس در یک سرویس آپلود شوند تا تنها مدیر وبلاگ امکان حذف آنها را داشته باشد.
۰۸:۵۰ ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
سلام . خسته نباشی ... تو وبلاگ من اونجایی که نوشته شبکه و امنیت اطلاعات بالاش سمت چپ نوشه pichak.net میخوام اون رو حذف کنم باید کدوم کد وبلاگ و دستکاری کنم ..؟؟ تا اون رو تغییر بدم یا حذف کنم ؟؟؟؟؟؟؟ اگه امکانش هست ما رو از لطفتون بی بهره نزارید مرسی
دوست گرامی این نوشته به صورت تصویر است، یعنی تصویر بخش هدر (header) را باید ویرایش کنید که خود نیازمند آشنایی با HTML و CSS است.
more لطفا پیش از ارسال دیدگاه نکات زیر را مد نظر داشته باشید:
- به سوالات کلی، زمانبر، مبهم و مشکلاتی که تلاشی برای رفع آنها نکرده باشید پاسخ مختصر داده شده یا به بخش برنامه نویسی اختصاصی ارجاع داده می شوند.
- کدها و اسکریپت های طولانی را ترجیحا در یک صفحه وب آنلاین یا به صورت حساب موقت و آزمایشی قرار دهید تا امکان بررسی دقیق مشکل و خطایابی میسر باشد.
- تمام دیدگاه های ارسالی خوانده شده و برای هر کاربر مدت زمان لازم جهت پاسخگویی در نظر گرفته می شود، لطفا از طرح سوالات متعدد در بازه زمانی کوتاه خودداری کنید.



 refresh
10 × 10
3 × 2
20 × 20
=